Hout conservering en -restauratie

Conserduc-Renofors analyseert, adviseert en voert uit. Snel en doeltreffend.

Over ons

Conserduc-Renofors is hét aanspreekpunt voor architecten, adviesbureaus, bouwkundige bureaus, makelaars, (restauratie)aannemers, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en particulieren. We zijn gespecialiseerd in het inspecteren en behandelen van de meest uiteenlopende panden. Van kerken, kastelen, paleizen en landgoederen tot molens, boerderijen, grachtenpanden en industrieel erfgoed.

Profiel

Vanuit het hoofdkantoor in Sliedrecht opereren wij landelijk op het gebied van houtrestauratie en -renovatie. Innovatie, degelijkheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die hun sporen in ons ambacht ruimschoots hebben verdiend en waar de klant in hun werkzaamheden centraal staat.

Historie

Conserduc-Renofors bestaat sinds 1950 en is marktleider in Nederland. De activiteiten bestaan uit het conserveren en sedert 1980 restaureren van houten bouwconstructies in onder meer monumentale panden, kerken en molens. Wij hebben ook aan vele belangrijke Nederlandse monumenten gewerkt, waaronder Huis ten Bosch, Koninklijk Paleis op de Dam, het Academiegebouw in Leiden, de Amsterdamse Westerkerk en kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche.

Recentelijk is ons bedrijf overgenomen door Bert Woudenberg, die eveneens directeur is van De Gelder Molenmakers- en Aannemingsbedrijf. Beide bedrijven vullen elkaar qua werkzaamheden goed aan.

 

Zusterbedrijf

De Gelder B.V. Molenmakers- en Aannemersbedrijf is een landelijk opererende onderneming die haar werkterrein voornamelijk heeft in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden.